advertentie
vrijdag 24 december 2021 20:04

Meerdere woningen ontruimd in Nieuwland bij uitslaande woningbrand, mogelijk brandstichting

Meerdere woningen ontruimd in Nieuwland bij uitslaande woningbrand, mogelijk brandstichting Foto's: Flashphoto.nl

In een woning aan de Professor Aalberselaan in Nieuwland is op kerstavond om even na 19:00 uur brand uitgebroken. Naast de brandweer werd in eerste instantie ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd, die is uiteindelijk niet opgestegen. Een ambulance kwam wel met spoed ter plaatse voor een bewoner die teveel rook had ingeademd. De brandweer heeft het slachtoffer uit de brandende woning gered. Meerdere woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest. De politie sluit brandstichting niet uit en zal de zaak verder onderzoeken.

Schiedam - In een woning aan de Professor Aalberselaan in Nieuwland is op kerstavond om even na 19:00 uur brand uitgebroken.

Naast de brandweer werd in eerste instantie ook het Mobiel Medisch Team gealarmeerd, die is uiteindelijk niet opgestegen. Een ambulance kwam wel met spoed ter plaatse voor een bewoner die teveel rook had ingeademd. De brandweer heeft het slachtoffer uit de brandende woning gered. Meerdere woningen zijn tijdelijk ontruimd geweest. De politie sluit brandstichting niet uit en zal de zaak verder onderzoeken.

Beelden: Flashphoto.nl

asgrwrwqrryhrtQERQ

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media