advertentie
maandag 27 december 2021 18:21

Enige file van het land stond bij Schiedam

Enige file van het land stond bij Schiedam Foto: Twitter/RijkswaterstaatVerkeersinformatie

De A20 was maandagmiddag enige tijd afgesloten vanaf knooppunt Kethelplein richting Hoek van Holland door een ongeval. Daarna ontstond de enige file in Nederland in de maandagse avondspits. Bij het ongeval bleken een personenauto en een busje, volgeladen met brood, betrokken te zijn. Een lading broden belande op de rijbaan. De andere auto is volgens Rijnmond na het ongeluk doorgereden. 

Schiedam - De A20 was maandagmiddag een uur lang afgesloten vanaf knooppunt Kethelplein richting Hoek van Holland door een ongeval. Daarna ontstond de enige file in Nederland in de maandagse avondspits. 

Bij het ongeval bleken een personenauto en een busje, volgeladen met brood, betrokken te zijn. Een lading broden belande op de rijbaan. De andere auto is volgens Rijnmond na het ongeluk doorgereden. 

Er raakte niemand gewond, maar door het ongeluk was de snelweg bijna een uur helemaal dicht. Daardoor stond er even een lange file. Politieagenten hebben geholpen de broden van de weg te ruimen.

Rijkswaterstaat Verkeersinformatie meldde om 18:15 uur: 'De rode kruisen zijn zojuist uitgezet en dat betekent dat de A20 weer vrij is. Daarmee zien we de enige file in het land verdwijnen en kunnen we wel stellen dat het een zeer rustige spits was'.