advertentie
maandag 27 december 2021 22:58

Man zwaar mishandeld op Schiedamseweg, drie verdachten opgepakt

Man zwaar mishandeld op Schiedamseweg, drie verdachten opgepakt Foto: Flashphoto.nl

Een man is maandagavond mishandeld door meerdere personen. Het slachtoffer werd zwaargewond op de Schiedamseweg in Rotterdam achtergelaten. De mishandeling vond rond 21:00 plaats. Toen de hulpdiensten arriveerden, lag het slachtoffer zwaargewond en buiten bewustzijn op de stoep voor afhaalrestaurant New Wokki. De politie heeft twee vrouwen en een man ingerekend die ervan verdacht worden het slachtoffer zwaar te hebben verwond.

Rotterdam - Een man is maandagavond mishandeld door meerdere personen. Het slachtoffer werd zwaargewond op de Schiedamseweg in Rotterdam achtergelaten.

De mishandeling vond rond 21:00 plaats. Toen de hulpdiensten arriveerden, lag het slachtoffer zwaargewond en buiten bewustzijn op de stoep voor afhaalrestaurant New Wokki. De politie heeft twee vrouwen en een man ingerekend die ervan verdacht worden het slachtoffer zwaar te hebben verwond, meldt de politie op Twitter.

Meerdere hulpdiensten waaronder het mobiel medisch team kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is na behandeling op straat meegenomen naar het Erasmus MC. Het is niet duidelijk of de man in levensgevaar verkeert.

Doordat de hulpdiensten op de trambaan stonden, stond het tramverkeer lange tijd stil.

De politie heeft inmiddels drie verdachten opgepakt en naar het politiebureau gebracht. Daar moet hun identiteit vastgesteld worden. "Op dit moment doen we nog buurtonderzoek", aldus de woordvoerder van de politie. Mogelijk worden er later op de avond meer betrokkenen ingerekend.