advertentie
woensdag 29 december 2021 14:32

Pallets open en bloot langs de openbare weg leggen, is deze dagen niet handig

Pallets open en bloot langs de openbare weg leggen, is deze dagen niet handig Foto: Twitter/Herman Kriek

Het is in de dagen voor oud & nieuw géén goed idee om pallets open en bloot langs de openbare weg te leggen. Daarvoor waarschuwen wijktoezichthouder van de gemeente Schiedam Schiedam Herman Kriek en brandweerman Olof Waltman. Het is al jaren het devies in Schiedam in de dagen voor de jaarwisseling: alles wat makkelijk brandbaar en makkelijk verplaatsbaar is, moet van de straat. De gemeente zet dit jaar zelfs een drone in om brandbare materialen te kunnen spotten.

Schiedam - Het is in de dagen voor oud & nieuw géén goed idee om pallets open en bloot langs de openbare weg te leggen. Daarvoor waarschuwen wijktoezichthouder van de gemeente Schiedam Schiedam Herman Kriek en brandweerman Olof Waltman.

Het is al jaren het devies in Schiedam in de dagen voor de jaarwisseling: alles wat makkelijk brandbaar en makkelijk verplaatsbaar is, moet van de straat. De gemeente zet dit jaar zelfs een drone in om brandbare materialen te kunnen spotten.

Vandaag reden wijktoezichthouder Herman Kriek en brandweerman Olof Waltman een rondje door Schiedam om ondernemers te waarschuwen voor brandgevaar. En de ondernemer in de Nijverheidsstraat in de Spaanse Polder die tal van pallets aan de openbare weg had liggen, werd dan ook aangesproken.