advertentie
dinsdag 04 januari 2022 10:52

Weer kampt Frankeland met coronabesmettingen

Frankeland kamp weer met coronabesmettingen. 'Afdeling 1 in locatie Harg-Spaland is helaas vanwege coronabesmettingen gesloten' laat Frankeland weten. De bewoners en medewerkers van deze afdeling in Harg-Spaland aan de Willem Andriessenlaan worden preventief getest. 'Afhankelijk van de testuitslagen en het verdere verloop van de situatie wordt besloten wanneer de zorgafdeling weer kan worden opengesteld'. Bezoekers blijven welkom, zij dienen zich bij aankomst wel eerst te melden bij de receptie.

Schiedam - Frankeland kamp weer met coronabesmettingen. 'Afdeling 1 in locatie Harg-Spaland is helaas vanwege coronabesmettingen gesloten' laat Frankeland weten.

De bewoners en medewerkers van deze afdeling in Harg-Spaland aan de Willem Andriessenlaan worden preventief getest. 'Afhankelijk van de testuitslagen en het verdere verloop van de situatie wordt besloten wanneer de zorgafdeling weer kan worden opengesteld'. 

Bezoekers blijven welkom, zij dienen zich bij aankomst wel eerst te melden bij de receptie.  

De Frankelandgroep had begin november te maken met een uitbraak van het coronavirus: drie afdelingen waren toen gesloten. In totaal waren er toen 32 bewoners (allemaal volledig gevaccineerd) positief getest. Van het personeel zijn er toen 16 medewerkers positief getest op het virus.

Eind november kwamen de boosters binnen. Als de boosterrpikken eerder waren gekomen "dan hadden er geen afdelingen op slot hoeven te gaan, dan hadden mensen gewoon in het restaurant kunnen eten en konden mensen zonder mondkapje op bezoek komen", zei Ben de Koning toen. Maar nu is er dus toch weer een afdeling gesloten, ondanks de boosterprikken.