advertentie
dinsdag 04 januari 2022 13:06

Politie houdt heetgebakerde Schiedamse saunaganger aan

De politie heeft maandagavond een 32-jarige man uit Schiedam aangehouden bij een sauna aan de Beijerlandselaan in Rotterdam. De sauna bleek, tegen de regels in, open te zijn. Nadat een agent geluiden had gehoord bij de sauna kwam er, na lang aanbellen en bonken op de deur, een man naar buiten. Bij een controle van het identiteitsbewijs sloeg één van de bezoekers een agent in zijn gezicht, bespuugde hem en riep de meest vreselijke ziektes naar de politiemensen. De agent die deze bezoeker in de boeien sloeg, werd ook nog eens gebeten in zijn bovenbeen. 

Rotterdam - De politie heeft maandagavond een 32-jarige man uit Schiedam aangehouden bij een sauna aan de Beijerlandselaan in Rotterdam.

De sauna bleek, tegen de regels in, open te zijn. Nadat een agent rond 21.00 uur geluiden had gehoord bij de sauna kwam er, na lang aanbellen en bonken op de deur, een man naar buiten. Er volgde nog een man en drie vrouwen.

Bij een controle van het identiteitsbewijs sloeg één van de bezoekers een agent in zijn gezicht, bespuugde hem en riep de meest vreselijke ziektes naar de politiemensen. De agent die deze bezoeker in de boeien sloeg, werd ook nog eens gebeten in zijn bovenbeen.

De andere saunagangers kregen een boete voor het overtreden van de covidregels. In totaal bleken er zeven mensen in de sauna te zitten.