advertentie
zaterdag 08 januari 2022 14:07

Lachgasgebruikers moeten van de politie 'opzouten'

Lachgasgebruikers moeten van de politie 'opzouten' Foto's: Instagram/wijkagent Schiedam Nieuwland

De politie heeft vrijdagavond twee lachgasgebruikers in West te kennen gegeven dat ze 'op moesten zouten'. Volgens wijkagent Dennis Vahstal zorgden de twee inzittenden van een personenauto die geparkeerd stond aan de Penninglaan voor geluidsoverlast en vervuiling. In de auto lagen ballonnen en een lachgastank. 'Officiële waarschuwing gegeven en een advies gegeven om op te zouten en niet meer terug te keren' schrijft de wijkagent op Instagram. Met 'Deze personen hoorden daar ook niet thuis' besluit Dennis de post.  

Schiedam - De politie heeft vrijdagavond twee lachgasgebruikers in West te kennen gegeven dat ze 'op moesten zouten'.

Volgens wijkagent Dennis Vahstal zorgden de twee inzittenden van een personenauto die geparkeerd stond aan de Penninglaan voor geluidsoverlast en vervuiling. In de auto lagen ballonnen en een lachgastank. 'Officiële waarschuwing gegeven en een advies gegeven om op te zouten en niet meer terug te keren' schrijft de wijkagent op Instagram. Met 'Deze personen hoorden daar ook niet thuis' besluit Dennis de post.    

image0

In de Burgemeester Gijsenlaan in Nieuwland werd dezelfde avond nog een boete uitgedeeld een een 'jeugdige' voor het rijden zonder rijbewijs.