advertentie
maandag 24 januari 2022 23:14

Vrije inloopprik eindelijk weer terug in Oost

Vrije inloopprik eindelijk weer terug in Oost Foto: SCHIE van 14 januari

De hekken met de spandoeken staan er al lange tijd, maar een prik halen kon er niet. In het Huis van de Wijk Oost kun je vanaf 6 februari (alleen op de zondagen!) weer wél terecht voor een coronavaccinatie zonder afspraak. De spandoeken waren de laatste week maar omgedraaid, want het was knap verwarrend dat er stond 'vrije inloop vaccineren' terwijl dat daar helemaal niet mogelijk was. Maar over een kleine twee weken kun je op de Boerhaavelaan op de zondagen tussen 10:00 en 17:00 uur dus een eerste of tweede coronavaccinatie komen halen zonder afspraak.

Schiedam - De hekken met de spandoeken staan er al lange tijd, maar een prik halen kon er niet. In het Huis van de Wijk Oost kun je vanaf 6 februari (alleen op de zondagen!) weer wél terecht voor een coronavaccinatie zonder afspraak.

De spandoeken waren de laatste week maar omgedraaid, want het was knap verwarrend dat er stond 'vrije inloop vaccineren' terwijl dat daar helemaal niet mogelijk was. Maar over een kleine twee weken kun je op de Boerhaavelaan op de zondagen tussen 10:00 en 17:00 uur dus een eerste of tweede coronavaccinatie komen halen zonder afspraak. Voor een boosterprik moet je eerst een afspraak maken.

De GGD zou in de week van 7 januari al starten met het aanbieden van coronavaccinaties, maar 'redde het niet om de locatie op tijd klaar te hebben' meldde Oost Pact Door die week. In het Huis van de wijk Oost werd eerder van juli tot en met september gevaccineerd zonder afspraak.

Een eerste, tweede of booster-prik wordt ook gezet in de Groenoordhal, ook zonder afspraak (maar niet op maandag).