advertentie
dinsdag 25 januari 2022 11:43

'Wie helpt mee om de Gorzen weer schoon te krijgen?'

'Wie helpt mee om de Gorzen weer schoon te krijgen?' Foto: J&S Projecten

'Wie helpt mee om de Gorzen weer schoon te krijgen? Met deze oproep willen wij zo veel mogelijk mensen warm maken om te komen helpen op zaterdag 5 februari' laten Mieke Wigmans en Martin Stolk van J&S Projecten weten. Irado en Stichting J&S Projecten hebben de handen ineen geslagen. Ze hebben, met raadsleden van het AOV en de Schiedamse VVD, 'een plannetje gesmeed' om samen met de bewoners de Gorzen schoon te vegen.

'Wie helpt mee om de Gorzen weer schoon te krijgen? Met deze oproep willen wij zo veel mogelijk mensen warm maken om te komen helpen op zaterdag 5 februari' laten Mieke Wigmans en Martin Stolk van J&S Projecten weten.

Irado en Stichting J&S Projecten hebben de handen ineen geslagen. Ze hebben, met raadsleden van het AOV en de Schiedamse VVD, 'een plannetje gesmeed' om samen met de bewoners de Gorzen schoon te vegen. Eerdere initiatieven van het AOV en VVD "Prikken met een praatje” heeft Stichting J&S naar eigen zeggen 'geïnspireerd om deze gezamenlijke activiteit op te starten'. Ze beginnen met de Groenelaan en alle zijstraten. 

'Voor de leefbaarheid in de wijk is het belangrijk dat we met elkaar en voor elkaar de wijk schoon, héél en veilig houden' stelt Mieke. Irado stelt opruimspullen, zoals afvalgrijpers en afvalzakken beschikbaar. 'Uiteraard kunt u zich ook per straat aanmelden, J&S zorgt dat u de benodigde spullen krijgt'.

J&S en haar vrijwilligers zorgen voor de koffie en wat lekkers. 'Ook u bent welkom om te komen helpen op zaterdag 5 februari. De start is om 11.00 uur bij J&S, gevestigd aan Groenelaan 38A. Daar wordt de groep verdeeld over de straten en krijgt iedereen een prikstok en een vuilniszak'.