advertentie
donderdag 03 februari 2022 23:04

Nieuw bestuur voor 'Tuindorp', 'terwijl het andere verenigingen niet lukt om nieuwe bestuurders te vinden'

Nieuw bestuur voor 'Tuindorp', 'terwijl het andere verenigingen niet lukt om nieuwe bestuurders te vinden' Dankbloemen voor Dik Schenk

De Wijk- en Bewonersvereniging Tuindorp heeft 'een nieuw en enthousiast bestuur'. En dat, zeggen ze erin Tuindorp met trots bij 'waar andere verenigingen helaas worden opgeheven omdat het niet lukt om nieuwe bestuurders te vinden'. Het oude bestuur bestond nog slechts uit drie leden, die allen betrokken blijven

Schiedam - De Wijk- en Bewonersvereniging Tuindorp heeft 'een nieuw en enthousiast bestuur'. En dat, zeggen ze erin Tuindorp met trots bij 'waar andere verenigingen helaas worden opgeheven omdat het niet lukt om nieuwe bestuurders te vinden'.

Het oude bestuur bestond nog slechts uit drie leden, die allen betrokken blijven. Dik Schenk wordt nu echt vice-voorzitter, Mario Sallons treedt terug als penningmeester, maar blijft als vrijwilligerer actief koken. Steven van Grootveld blijft algemeen bestuurslid activiteiten voor kinderen en jongeren en het bestuur blijft ondersteund worden door de vrijwilligers Jan Ploeg en Wil Binkhorst.

Chris Zijdeveld wordt de nieuwe voorzitter, Jos van Setten secretaris en Mieke van der Stel penningmeester. Peter Driessen wordt algemeen bestuurslid technische zaken en gebouw.

De aantredende voorzitter dankte het oude bestuur en de vrijwilligers voor volharding in moeilijke tijden en gaf een bijzonder compliment aan Dik Schenk die als waarnemend voorzitter moedig heeft stand gehouden.