advertentie
zondag 06 februari 2022 16:00

Hoofdtrainer Mario Bernard nog een jaar langer bij Nexus

Onlangs werd bekend dat de huidige hoofdtrainer van Nexus, Mario Bernard, nog een jaar langer aan Nexus verbonden zal zijn. De in België woonachtige oefenmeester hoefde niet lang na te denken over contractverlenging. Ook de Schiedamse korfballers wilden nog graag een jaar door. Bernard, die momenteel ook in Nederland een trainerscursus volgt: “ik plak er nog graag een jaartje aan vast bij Nexus en hoop mijn korfbalkennis verder over te dragen aan de spelers”.

Schiedam - Onlangs werd bekend dat de huidige hoofdtrainer van Nexus, Mario Bernard, nog een jaar langer aan Nexus verbonden zal zijn. De in België woonachtige oefenmeester hoefde niet lang na te denken over contractverlenging.

Ook de Schiedamse korfballers wilden nog graag een jaar door. Bernard, die momenteel ook in Nederland een trainerscursus volgt: “ik plak er nog graag een jaartje aan vast bij Nexus en hoop mijn korfbalkennis verder over te dragen aan de spelers”. Noah Poppelier, speler van het vlaggenschip en hoofd Technische Zaken van Nexus: “we zijn blij met de inzet en werkwijze van Mario.

De spelersgroep was ook unaniem voor een verlening, de keuze was dus snel gemaakt.” Bernard en zijn team staan voor de zware opgave om te handhaven in de 2e klasse van de zaalcompetitie. Het KNKV heeft bij de hervatting van de zaalcompetitie de oude poule van 8 teams opgeknipt in 2 poules van 4 teams, zodat er toch nog een volledige competitie gespeeld kan worden. Nexus hoopt hierin de 4e plaats te ontlopen en zal anders een degradatie wedstrijd moeten spelen tegen de nummer 4 uit de andere poule.