advertentie
dinsdag 08 februari 2022 19:55

Schiedamse raadsleden Sandra Mantingh en Sun van Dijk genomineerd voor Swally Award

De Schiedamse raadsleden Sandra Mantingh (GroenLinks) en Sun van Dijk (Fractie Van Dijk) zijn genomineerd voor de Swally Award. Dit is een nieuwe prijs die in het leven is geroepen door sekswerkorganisatie SAVE en de Vereniging SekswerkExpertise. De award is bedoeld voor lokale volksvertegenwoordigers die zich in de afgelopen jaren in hun gemeente positief hebben ingezet voor de rechten van sekswerkers. Mantingh en Van Dijk stelden in juni 2020 vraagtekens bij het Schiedamse beleid met betrekking tot sekswerkers. In totaal zijn er 22 volksvertegenwoordigers genomineerd door sekswerkers.  Stemmen (https://docs.google.com/forms/d/1Y0V3hpiWRBm3i7d7t-wE-YpDKcDb2756o9HJ6-Qup7g/viewform?edit_requested=true) kan vanaf nu tot 22 februari. Op de Dag van de Betaalde Liefde (15 februari) wordt de top 10 bekendgemaakt. De uitreiking van de Swally Award vindt plaats op 1 maart.

Schiedam - De Schiedamse raadsleden Sandra Mantingh (GroenLinks) en Sun van Dijk (Fractie Van Dijk) zijn genomineerd voor de Swally Award.

Dit is een nieuwe prijs die in het leven is geroepen door sekswerkorganisatie SAVE en de Vereniging SekswerkExpertise. De award is bedoeld voor lokale volksvertegenwoordigers die zich in de afgelopen jaren in hun gemeente positief hebben ingezet voor de rechten van sekswerkers.

Mantingh en Van Dijk stelden in juni 2020 vraagtekens bij het Schiedamse beleid met betrekking tot sekswerkers.

In totaal zijn er 22 volksvertegenwoordigers genomineerd door sekswerkers.  Stemmen (https://docs.google.com/forms/d/1Y0V3hpiWRBm3i7d7t-wE-YpDKcDb2756o9HJ6-Qup7g/viewform?edit_requested=true) kan vanaf nu tot 22 februari.

Op de Dag van de Betaalde Liefde (15 februari) wordt de top 10 bekendgemaakt. De uitreiking van de Swally Award vindt plaats op 1 maart.