advertentie
donderdag 10 februari 2022 18:43

Gewonde bij mislukte overval op supermarkt op de Franselaan

Gewonde bij mislukte overval op supermarkt op de Franselaan Foto: Flashphoto.nl

Een supermarkt aan de Franselaan, net over de grens met Schiedam Oost, is donderdag rond 18:00 uur slachtoffer geworden van een overval. Bij de overval raakte één persoon lichtgewond. Een Rapid Responder van de ambulancedienst kwam ter plaatse om het slachtoffer na te kijken. Het lukte de overvaller niet om iets buit te maken. De politie stelt een onderzoek in. De politie heeft een Burgernet-oproep uitgestuurd in de zoektocht naar de dader: een donker getinte jongeman van 17 à 18 jaar oud, ongeveer 1.80 lang en slank. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en zwarte schoenen en... vlechtjes (!). 

Een supermarkt aan de Franselaan, net over de grens met Schiedam Oost, is donderdag rond 18:00 uur slachtoffer geworden van een overval. Bij de overval raakte één persoon lichtgewond.

Het is flink schrikken voor een medewerker van een buurtsuper op de Franselaan. Begin van de avond staat er een man in de winkel die geld eist. Hij heeft een vuurwapen bij zich en slaat hiermee de medewerkster meermalen op haar hoofd. Ze raakt lichtgewond en is behandeld door ambulancepersoneel. De man slaagt er niet in om geld buit te maken en rent weg in de richting van de Hogenbanweg. Op het moment van de overvalpoging waren twee klanten en nog een personeelslid in de winkel. Zij bleven ongedeerd.

De politie heeft een Burgernet-oproep uitgestuurd in de zoektocht naar de dader: een donker getinte jongeman van 17 à 18 jaar oud, ongeveer 1.80 lang en slank. Hij droeg een zwarte trainingsbroek en zwarte schoenen en... vlechtjes (!) in zijn haar.