advertentie
dinsdag 15 februari 2022 23:48

Twee mannen lichten Schiedamse bouwmarkt op met klantenpas

Twee mannen lichten Schiedamse bouwmarkt op met klantenpas Foto: politie Den Bosch

Twee mannen weten verschillende bouwmarkten, waaronder één in Schiedam, op te lichten met vervalste klantenpassen. De politie heeft beelden van de verdachten verspreid. Voor in totaal € 17.000,- weten de twee oplichters gereedschappen en andere spullen te kopen met een vervalste pas. Dat gebeurde in Schiedam en Rotterdam, Den Haag en Den Bosch. Op de foto zijn de twee mannen te zien. Zij hebben in een bouwmarkt hun karretje volgeladen. De politie hoopt dat iemand de oplichters herkent. 'Als dat zo is, laat het dan weten via de tiplijn, via Meld Misdaad Anoniem of online' aldus de politie.

Schiedam - Twee mannen weten verschillende bouwmarkten, waaronder één in Schiedam, op te lichten met vervalste klantenpassen. De politie heeft beelden van de verdachten verspreid.

Voor in totaal € 17.000,- weten de twee oplichters gereedschappen en andere spullen te kopen met een vervalste pas. Dat gebeurde in Schiedam en Rotterdam, Den Haag en Den Bosch.
Op de foto zijn de twee mannen te zien. Zij hebben in een bouwmarkt hun karretje volgeladen.

De politie hoopt dat iemand de oplichters herkent. 'Als dat zo is, laat het dan weten via de tiplijn, via Meld Misdaad Anoniem of online' aldus de politie.