advertentie
zaterdag 19 februari 2022 19:00

Nederlagen voor HBSS en Kethel Spaland; PPSC boekt ruime zege op hekkensluiter

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 10 gespeeld. In de Derde Klasse C verloren HBSS en Kethel Spaland beiden hun wedstrijd. Kethel Spaland moest op eigen veld met 1-2 zijn meerdere erkennen in Zuidland. In de Vierde Klasse G was PPSC de enige Schiedamse club die in actie kwam. PPSC boekte een ruime zege. De uitwedstrijd tegen hekkensluiter HWD werd met 1-7 gewonnen.

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 10 gespeeld.

In de Derde Klasse C verloren HBSS en Kethel Spaland beiden hun wedstrijd. Kethel Spaland moest op eigen veld met 1-2 zijn meerdere erkennen in Zuidland. HBSS verloor in Geervliet de uitwedstrijd tegen GHVV´13 met 2-1. HBSS staat met 13 punten uit 9 wedstrijden op de vijfde plaats. Kethel Spaland staat op de achtste plaats met ook 13 punten maar dan uit 10 wedstrijden.

In de Vierde Klasse G was PPSC de enige Schiedamse club die in actie kwam. Hermes DVS (thuis tegen Rotterdam United op dinsdag 8 maart) en SVV (uit tegen FC Maense op woensdag 9 maart) spelen hun wedstrijden in deze speelronde later.

PPSC boekte een ruime zege. De uitwedstrijd tegen hekkensluiter HWD werd met 1-7 gewonnen. PPSC staat op de derde plaats met 19 punten uit 10 wedstrijden.