advertentie
zondag 20 februari 2022 21:44

Dode bij ernstig ongeval Beneluxtunnel A4

Dode bij ernstig ongeval Beneluxtunnel A4 Foto: Flashphoto.nl

Bij een zeer ernstig ongeval op de A4 vlak voor de Beneluxtunnel is zondagavond een persoon om het leven gekomen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar de hulp mocht niet meer baten. De persoon liep op de snelweg en is hierbij aangereden. Het slachtoffer overleed ter plekke. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. De rechtertunnelbuis (A-buis) richting Hoogvliet is voorlopig afgesloten. Wat deze persoon precies op de snelweg deed zal uit onderzoek moeten blijken, dat is op dit moment nog onbekend.

Schiedam - Bij een zeer ernstig ongeval op de A4 vlak voor de Beneluxtunnel is zondagavond een persoon om het leven gekomen. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse, maar de hulp mocht niet meer baten.

De persoon liep op de snelweg en werd aangereden. Het slachtoffer overleed ter plekke. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval. De rechtertunnelbuis (A-buis) richting Hoogvliet is voorlopig afgesloten.

Wat deze persoon precies op de snelweg deed zal uit onderzoek moeten blijken. De verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie onderzoekt de toedracht.