advertentie
maandag 21 februari 2022 12:25

Spel over Atlantikwall in de bibliotheek

Spel over Atlantikwall in de bibliotheek Foto: de Bibliotheek Schiedam

Kinderen van 10 tot 14 jaar kunnen in de bibliotheek Schiedam op maandag 28 februari en woensdag 2 maart meedoen aan de Break-in Box Atlantikwall. In het spel wordt het verhaal verteld van een jonge soldaat die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog is gestationeerd in één van de bunkers van de Atlantikwall, De deelnemers helpen via het oplossen van puzzels de soldaat om beslissingen te nemen die de geschiedenis kunnen veranderen. Je kunt in je eentje meedoen, maar ook met een groepje. Deelname is gratis maar je moet wel tevoren op de website (www.debibliotheekschiedam.nl) een plekje reserveren.

Schiedam - In de voorjaarsvakantie kunnen kinderen van 10 tot 14 jaar in de bibliotheek Schiedam op maandag 28 februari en woensdag 2 maart meedoen aan de Break-in Box Atlantikwall.

In het spel wordt het verhaal verteld van een jonge soldaat die aan het einde van de Tweede Wereldoorlog is gestationeerd in één van de bunkers van de Atlantikwall, de verdedigingslinie aan de kustlijn van West-Europa. De deelnemers helpen via het oplossen van puzzels de soldaat om beslissingen te nemen die de geschiedenis kunnen veranderen.

Je kunt in je eentje meedoen, maar ook met een groepje. Deelname is gratis maar je moet wel tevoren op de website (www.debibliotheekschiedam.nl) een plekje reserveren.