advertentie
woensdag 23 februari 2022 00:00

Een breder assortiment en vernieuwde winkel voor drogisterij aan de Groenelaan

Aan de Groenelaan is vanaf vandaag een vernieuwde drogisterij te vinden. Twee weken lang is er gewerkt aan de winkel. Van gesloten deuren en lege schappen is vandaag geen sprake meer, want de winkel is feestelijk geopend.

Aan de Groenelaan is vanaf vandaag een vernieuwde drogisterij te vinden. Twee weken lang is er gewerkt aan de winkel. Van gesloten deuren en lege schappen is vandaag geen sprake meer, want de winkel is feestelijk geopend.

“Het was een race tegen de klok om het klaar te krijgen. Maar het is gelukt met de hulp van heel veel mensen. En daar ben ik ze heel dankbaar voor”, vertelt Rene van Leemput, winkelmanager. Afgelopen vrijdag werd de nieuwe vloer gelegd. Binnen drie dagen zijn alle schappen gevuld om de winkel vandaag weer te kunnen openen.

Ook Olivia de Wolf, eigenaresse van de drogisterij is blij met alle hulp en inzet die zij de afgelopen tijd hebben mogen ontvangen. “Ik vind het heel erg leuk om te zien dat het team zo hard aan het werk is geweest en hoe enthousiast iedereen was. Ik was vooral verbaasd toen alle stellingen er weer in gezet werden. Hoe dan die winkel ineens weer tot leven komt”.

Vernieuwing

Door de vele vraag naar verschillende producten die eerder niet te koop waren, is het assortiment in de drogisterij verbreed. Boven de schappen is te zien naar welke assortiment een klant kijkt. Ook de kassa’s hebben een andere plekje gekregen. Waar deze eerst aan het begin van de winkel stonden, staan ze nu op de helft. “We hebben de kassa verplaatst waardoor je aan de voorkant nu echt wel veel ruimte hebt gecreëerd. Daarnaast denk ik dat de indeling van de winkel gewoon veel beter in elkaar zit. En dat het gewoon weer fantastisch is om hier te komen winkelen”, aldus de Wolf.

Twee zelfscankassa’s moeten ervoor zorgen dat het personeel meer tijd heeft om mensen te adviseren over de aankopen en producten. Volgens de eigenaresse is dat het voornaamste doel van een drogisterij.

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media