advertentie
donderdag 24 februari 2022 20:38

Burgemeester sluit pand Stationstraat vanwege illegale activiteiten

Burgemeester sluit pand Stationstraat vanwege illegale activiteiten Foto's: TwitterHandhaving Schiedam

Het Interventieteam Ondermijning van de gemeente Schiedam, Stedin en de politie hebben een onderzoek ingesteld naar een pand aan de Stationstraat. Er waren klachten binnengekomen over het pand. Eenmaal binnen troffen de Handhavers een heuse shishalounge aan: een plek waar tegen betaling gebruik kan worden gemaakt van een shisha, oftewel waterpijp. En dat is een instrument waarmee waterpijptabak gerookt kan worden. Er zijn meer dan 100 shishalounges in Nederland.

Schiedam - Het Interventieteam Ondermijning van de gemeente Schiedam, Stedin en de politie hebben een onderzoek ingesteld naar een pand aan de Stationstraat.

Er waren klachten binnengekomen over het pand. Eenmaal binnen troffen de Handhavers een heuse shishalounge aan: een plek waar tegen betaling gebruik kan worden gemaakt van een shisha, oftewel waterpijp. En dat is een instrument waarmee waterpijptabak gerookt kan worden. Er zijn meer dan 100 shishalounges in Nederland.

'Ook werd er in het pand op de Stationstraat illegaal gegokt' laten de Handhavers weten. 'Het pand was ingericht als horecabedrijf, en is op last van de burgemeester met spoed gesloten'.

FMYikBtXwAIS5 C