advertentie
vrijdag 25 februari 2022 18:53

Irado strooit vanwege verwachte vorst

Irado strooit vanwege verwachte vorst Foto: Facebook/Irado

Er wordt, volgens Irado, morgenochtend vroeg vorst verwacht: 'Daarom zijn we in Schiedam nu al bezig met preventief strooien van fietspaden en bruggen. De autowegen zijn niet nodig, de banden van auto's rijden de wegen droog'. 'Het is droog en het klaart op' laat het KNMI weten. 'In de nacht zijn er brede opklaringen en ontstaan er vooral in het zuiden en midden enkele mistbanken. Landinwaarts gaat het licht vriezen, mogelijk lokaal matig. Plaatselijk wordt het glad door bevriezing van natte weggedeelten. De wind wordt geleidelijk overal zwak en draait naar zuidwest of wordt veranderlijk'.

Schiedam - Er wordt, volgens Irado, morgenochtend vroeg vorst verwacht: 'Daarom zijn we in Schiedam nu al bezig met preventief strooien van fietspaden en bruggen. De autowegen zijn niet nodig, de banden van auto's rijden de wegen droog'.

'Het is droog en het klaart op' laat het KNMI weten. 'In de nacht zijn er brede opklaringen en ontstaan er vooral in het zuiden en midden enkele mistbanken. Landinwaarts gaat het licht vriezen, mogelijk lokaal matig. Plaatselijk wordt het glad door bevriezing van natte weggedeelten. De wind wordt geleidelijk overal zwak en draait naar zuidwest of wordt veranderlijk'.

Zaterdag overdag lossen de mistbanken in de loop van de ochtend op, waarna de dag verder zonnig en droog zal verlopen. De maxima liggen rond 10°C bij een zwakke tot matige zuid- tot zuidoostenwind'.