advertentie
woensdag 09 maart 2022 11:26

Week van de afvalhelden: wethouder loopt mee met Irado

Week van de afvalhelden: wethouder loopt mee met Irado Foto: gemeente Schiedam

Deze week is het de Week van de Afvalhelden. Daarom ging wethouder Antoinette Laan maandagochtend 7 maart op pad met een reinigingsteam van Irado in de wijk Nieuwland. “Het is hard werken om de stad schoon te krijgen én te houden. Dankzij onze sterke teams die zwaar en nuttig werk doen, houden we de wijken leefbaar".

Schiedam - Deze week is het de Week van de Afvalhelden. Daarom ging wethouder Antoinette Laan maandagochtend 7 maart op pad met een reinigingsteam van Irado in de wijk Nieuwland.

“Het is hard werken om de stad schoon te krijgen én te houden. Dankzij onze sterke teams die zwaar en nuttig werk doen, houden we de wijken leefbaar. De mensen van Irado, maar ook de vrijwilligers die afvalprikken en containers schoonmaken, zijn onmisbaar. Daarom verdienen zij allemaal een groot compliment”, aldus Laan. “Geef ze daarom een duim of beloon ze met een brede glimlach!”

Week van de Afvalhelden

De Week van de AfvalHelden is een initiatief van de brancheorganisaties NVRD, Vereniging Afvalbedrijven, TLN en O&O fonds GOE, die gaan over afval, reiniging, transport en verwerking in Nederland. De Week vond in 2021 voor het eerst plaats.