advertentie
donderdag 10 maart 2022 17:53

Bankrekening van Rotterdamse leeggetrokken in Schiedam, wie is deze pinner?

Bankrekening van Rotterdamse leeggetrokken in Schiedam, wie is deze pinner? Wie is deze pinner? © Bureau Rijnmond

In het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond een geval van bankfraude: wie is deze man die in Schiedam pint van de rekening van een oudere vrouw uit Rotterdam. De vrouw trapt in de praatjes van een man die beweert een medewerker van haar bank te zijn. Nadat hij haar heeft wijsgemaakt dat er gefraudeerd is met haar rekening, geeft ze haar bankpas en pincode af. Kort daarna worden bij automaten in Schiedam forse bedragen van haar rekening gehaald. Dit gebeurt op woensdag 20 oktober 2021 om 15.30 en 16.00 uur. Herken je de pinner?

In het regionale opsporingsprogramma Bureau Rijnmond een geval van bankfraude: wie is deze man die in Schiedam pint van de rekening van een oudere vrouw uit Rotterdam. De vrouw trapt in de praatjes van een man die beweert een medewerker van haar bank te zijn.

Nadat hij haar heeft wijsgemaakt dat er gefraudeerd is met haar rekening, geeft ze haar bankpas en pincode af. Kort daarna worden bij automaten in Schiedam forse bedragen van haar rekening gehaald. Dit gebeurt op woensdag 20 oktober 2021 om 15.30 en 16.00 uur. Herken je de pinner?

Wie informatie heeft kan bellen met de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000