advertentie
vrijdag 11 maart 2022 12:34

OPS, Apollo Toneel en De Rolantino's in Aan De Schie

Zaterdag 12 maart is op SCHIE FM een nieuwe aflevering van het programma Aan De Schie te horen. In dit programma worden diverse actuele zaken besproken. Te gast zijn onder meer Maarten Reuderink van de Ouderen Partij Schiedam (over de gemeenteraadsverkiezingen), Francien van Dorst (van Apollo Toneel) en Willy Atema (over de lezing in het kader van de Geuzenmaand). Daarnaast spreekt John van Houdt vanuit De Erker met jubilarissen van De Rolantino’s en praat Deborah Dekker je bij over het programma in het Theater aan de Schie. Het programma Aan De Schie begint om 10.00 uur.

Schiedam - Zaterdag 12 maart is op SCHIE FM een nieuwe aflevering van het programma Aan De Schie te horen.

In dit programma worden diverse actuele zaken besproken. Te gast zijn onder meer Maarten Reuderink van de Ouderen Partij Schiedam (over de gemeenteraadsverkiezingen), Francien van Dorst (van Apollo Toneel over de voorstelling Nu Even Niet, Nu Even Wel) en Willy Atema (over de lezing in het kader van de Geuzenmaand).

Daarnaast spreekt John van Houdt vanuit De Erker met jubilarissen van De Rolantino’s en praat Deborah Dekker je bij over het programma in het Theater aan de Schie.

Het programma Aan De Schie begint om 10.00 uur.