advertentie
vrijdag 11 maart 2022 12:54

Doğukan Ergin in finale Beste Raadslid van Nederland

Het Schiedamse raadslid Doğukan Ergin van DENK is één van de vier finalisten in de verkiezing van Beste Raadslid van Nederland. De landelijke verkiezing is in het leven geroepen om het werk van gemeenteraadsleden voor het voetlicht te brengen. De drie andere finalisten zijn Diederik Boomsma van het CDA in Amsterdam, Eva de Bruijn van GroenLinks in Eindhoven en Nathalie Nede van de ChristenUnie in Arnhem. De winnaar wordt voor 50% door het aantal publieksstemmen en voor 50% door het juryoordeel bepaald. De winnaar wordt op maandag 14 maart bekendgemaakt in de live-uitzending van het tv-programma M op NPO1. 

 

Schiedam - Het Schiedamse raadslid Doğukan Ergin van DENK is één van de vier finalisten in de verkiezing van Beste Raadslid van Nederland.

De landelijke verkiezing is in het leven geroepen om het werk van gemeenteraadsleden voor het voetlicht te brengen. De drie andere finalisten zijn Diederik Boomsma van het CDA in Amsterdam, Eva de Bruijn van GroenLinks in Eindhoven en Nathalie Nede van de ChristenUnie in Arnhem.

De winnaar wordt voor 50% door het aantal publieksstemmen en voor 50% door het juryoordeel bepaald. Op maandag 14 maart wordt de winnaar bekendgemaakt in de live-uitzending van het tv-programma M op NPO1. De titel werd in 2014 gewonnen door Ron Meyer van de SP in Heerlen en in 2018 door Johnas van Lammeren van de Partij voor de Dieren in Amsterdam.