advertentie
zaterdag 12 maart 2022 19:32

Hermes DVS wint in stadsderby van Excelsior´20; HBSS klimt door zege naar derde plaats; SVV verliest opnieuw

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 13 gespeeld. In de Derde Klasse C kon HBSS drie punten aan zijn totaal toevoegen. HBSS was thuis met 3-1 te sterk voor de nummer twee Zuidland. Kethel Spaland kwam in deze speelronde niet in actie.  In de Vierde Klasse G stond op Sportpark Harga de derby tussen Hermes DVS en Excelsior´20 op het programma. Hermes DVS won deze prestigestrijd met 4-1. SVV verloor op eigen veld met 0-3 van Blijdorp. PPSC kwam in deze ronde niet in actie. 

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 13 gespeeld.

In de Derde Klasse C kon HBSS drie punten aan zijn totaal toevoegen. HBSS was thuis met 3-1 te sterk voor de nummer twee Zuidland. Kethel Spaland kwam in deze speelronde niet in actie.

HBSS komt door de zege op 17 punten uit 11 wedstrijden en staat nu op de derde plaats. Kethel Spaland blijft op 13 punten uit 11 wedstrijden en staat op de negende plaats.

In de Vierde Klasse G stond op Sportpark Harga de derby tussen Hermes DVS en Excelsior´20 op het programma. Hermes DVS won deze prestigestrijd met 4-1. SVV verloor op eigen veld met 0-3 van Blijdorp. PPSC kwam in deze ronde niet in actie.

Hermes DVS is koploper met 31 punten uit 11 wedstrijden. Excelsior´20 staat op de derde plaats met 21 punten uit 12 wedstrijden. PPSC blijft staan op 20 punten uit 12 wedstrijden en staat daarmee op de vijfde plaats. SVV staat op de dertiende en laatste plaats met 4 punten uit 11 wedstrijden.