advertentie
maandag 14 maart 2022 11:21

Rolantino's eren jubilarissen tijdens repetitie in De Erker

Rolantino's eren jubilarissen tijdens repetitie in De Erker Foto: Annelies Kars

De Stichting Rolantino’s bestaat dit jaar 25 jaar. Tijdens de repetitie van afgelopen zaterdag in wijkcentrum De Erker werd een aantal jubilarissen van het orkest in het zonnetje gezet. Rik de Bruin, Frank Ramarck en Jenny Lank zijn er al vanaf het begin bij. Zij kregen een beker met de opdruk ’25 jaar lid Stichting Rolantino’s’ en een speldje met dezelfde tekst. Freek Hoen en Marianne Buskens (die zaterdag afwezig was) werden geërd voor hun 20-jarig lidmaatschap. Annelies Kars kreeg een horloge met de opdruk ‘Bedankt Stichting Rolantino’s. 

Schiedam - De Stichting Rolantino’s bestaat dit jaar 25 jaar.

Tijdens de repetitie van afgelopen zaterdag in wijkcentrum De Erker werd daarom een aantal jubilarissen van het orkest in het zonnetje gezet. Rik de Bruin, Frank Ramarck en Jenny Lank zijn er al vanaf het begin bij. Zij kregen een beker met de opdruk ’25 jaar lid Stichting Rolantino’s’ en een speldje met dezelfde tekst.

Freek Hoen en Marianne Buskens (die zaterdag afwezig was) werden geërd voor hun 20-jarig lidmaatschap. Voor hen was er een glazen standaard met de opdruk ’20 jaar lid Stichting Rolantino’s’.

Ook Annelies Kars, de drijvende kracht van de stichting werd niet overgeslagen. Zij kreeg een horloge met de opdruk ‘Bedankt Stichting Rolantino’s.

De stichting gaf onlangs voor de vrijwilligers al een moonlight cruise. Het orkest van de Rolantino’s geeft in juni weer een uitvoering tijdens het festival in het Theater aan de Schie.