advertentie
maandag 14 maart 2022 15:57

Flinke schade na aanrijding tussen twee auto's op de 's-Gravelandseweg

Flinke schade na aanrijding tussen twee auto's op de 's-Gravelandseweg Foto's: Flashphoto.nl

Op de 's-Gravelandseweg, ter hoogte van de op- en afrit van de A20, heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Beide auto's hebben flinke schade opgelopen. Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bestuurders na te kijken. Één auto kwam vanuit het centrum en wilde de A20 op, de andere auto kwam vanaf de 's-Gravelandseweg zelf, richting het centrum. Een botsing was hierdoor onvermijdelijk. Een berger is ter plaatse gekomen om in ieder geval één auto mee te nemen.

Schiedam - Op de 's-Gravelandseweg, ter hoogte van de op- en afrit van de A20, heeft maandagmiddag een aanrijding plaatsgevonden tussen twee auto's. Beide auto's hebben flinke schade opgelopen.

Een ambulance is ter plaatse gekomen om de bestuurders na te kijken. Één auto kwam vanuit het centrum en wilde de A20 op, de andere auto kwam vanaf de 's-Gravelandseweg zelf, richting het centrum. Een botsing was hierdoor onvermijdelijk. Een berger is ter plaatse gekomen om in ieder geval één auto mee te nemen.

dwqefrgrrwqeegfdsdfqGFRG