advertentie
woensdag 16 maart 2022 15:46

Opkomstpercentage in Schiedam rond 14.00 uur 20,5%

De gemeente Schiedam meldt op Twitter dat rond 14.00 uur 20,5% van de Schiedamse kiezer zijn of haar stem voor een nieuwe gemeenteraad had uitgebracht. Rinke Couvreur maakte voor SCHIE, na zijn ronde in de ochtend, ook in de middag nog een rondje bij een aantal stemlocaties. Bij een aantal locaties was het nog altijd rustig. Zo was het rustig in de sporthallen in Oost en Zuid. De mobiele stembus bij de Stadhouderslaan werd goed bezocht. Ook bij station Schiedam Centrum en in de Korenbeurs zat de loop naar de stembus er goed in.,

Schiedam - De gemeente Schiedam meldt op Twitter dat rond 14.00 uur 20,5% van de Schiedamse kiezer zijn of haar stem voor een nieuwe gemeenteraad had uitgebracht.

Rinke Couvreur maakte voor SCHIE, na zijn ronde in de ochtend, ook in de middag nog een rondje bij een aantal stemlocaties. Bij het stembureau op station Schiedam Centrum hadden zich tot 13.30 uur zo’n 260 kiezers gemeld. In de sportzaal in Schiedam-Oost was de opkomst matig te noemen. In het wijkcentrum in dit deel van de stad waren er tot 13.30 uur zo’n 240 mensen gekomen om te stemmen.

Het Theater aan de Schie was één van de locaties waar ook maandag en dinsdag al kon worden gestemd. Het was woensdag in de middag nog relatief rustig maar ook hier zat de loop er wel aardig in. In Sporthal Zuid was het niet zo druk. In het wijkcentrum in Zuid waren rond 14.30 uur bijna 300 mensen langs geweest om te stemmen.

De mobiele stembus bij de Stadshouderslaan/Willem de Zwijgerlaan werd goed bezocht. In de Korenbeurs waren tot 14.30 uur bijna 300 mensen langs geweest om hun stem uit te brengen.