advertentie
donderdag 17 maart 2022 12:07

Metroverkeer tussen Schiedam en Hoek van Holland weer opgestart

Metroverkeer tussen Schiedam en Hoek van Holland weer opgestart Foto: Flashphoto.nl

Tussen Schiedam en Hoek van Holland hebben donderdag urenlang geen metro's gereden. Het verkeer op de Hoekse Lijn was door een technische storing kort na het begin van de dienstregeling gestopt, maar is rond 11:00 uur weer opgestart. Een woordvoerder laat aan de regionale omroep Rijnmond weten dat de storing te maken had met de spoorbeveiliging. Rond 11:00 uur zijn de eerste metro's weer naar Hoek van Holland gereden. Daarna werd ook de dienstregeling naar Schiedam weer opgestart. De RET zette nog tot 12:00 uur bussen in om reizigers te vervoeren.

Tussen Schiedam en Hoek van Holland hebben donderdag urenlang geen metro's gereden. Het verkeer op de Hoekse Lijn was door een technische storing kort na het begin van de dienstregeling gestopt, maar is rond 11:00 uur weer opgestart.

Een woordvoerder laat aan de regionale omroep Rijnmond weten dat de storing te maken had met de spoorbeveiliging. Rond 11:00 uur zijn de eerste metro's weer naar Hoek van Holland gereden. Daarna werd ook de dienstregeling naar Schiedam weer opgestart. De RET zette nog tot 12:00 uur bussen in om reizigers te vervoeren.