advertentie
donderdag 17 maart 2022 15:44

Sinds gisteren worden tien Oekraïense gezinnen opgevangen in Schiedam

Sinds woensdag worden er in Schiedam tien Oekraïense gezinnen (moeders en kinderen) opgevangen. Ze zijn ondergebracht in het Novotel. 'Zij zijn aangekomen zonder enige bagage en hebben alleen de kleding waarin ze aankwamen. Zij hebben spullen nodig' meldt betrokken Schiedammer Annerike van der Water. Gevraagd wordt om toiletartikelen, kleding, speelgoed en houdbare etenswaren. 'Alles kan worden afgegeven bij het Novotel' werd in eerste instantie gemeld, maar het Novotel heeft niet voldoende opslagruimte. 'Samen met de gemeente wordt gezocht naar een nieuw inleverpunt' meldt Ilona van Hagen.

Schiedam - Sinds woensdag worden er in Schiedam tien Oekraïense gezinnen (moeders en kinderen) opgevangen. Ze zijn ondergebracht in het Novotel.

'Zij zijn aangekomen zonder enige bagage en hebben alleen de kleding waarin ze aankwamen. Zij hebben spullen nodig' meldt betrokken Schiedammer Annerike van der Water. Gevraagd wordt om toiletartikelen, kleding, speelgoed en houdbare etenswaren.

'Alles kan worden afgegeven bij het Novotel' werd in eerste instantie gemeld, maar het Novotel heeft niet voldoende opslagruimte. 'Samen met de gemeente wordt gezocht naar een nieuw inleverpunt' meldt Ilona van Hagen.

.