advertentie
vrijdag 18 maart 2022 13:34

Vrijdagmiddag 'Oostsingel drive-through car wash voor Oekraïne'

Vrijdagmiddag kon je het het Saharastof van je auto, fiets of skateboard (laten) wassen bij de 'Oostsingel drive-through car wash voor Oekraïne'. 'Jonas, Bruno en hun vrienden staan je deskundig bij - begeleid door een volwassene - maar je mag ook lekker in je auto blijven zitten en hen het zware werk laten doen. Je bolide wordt afgespoeld, met een zachte spons en autozeep schoongemaakt en opnieuw afgespoeld. De ramen worden uiteraard ook gezeemd' meldt Oost Pact Door.

Schiedam - Vrijdagmiddag kon je het het Saharastof van je auto, fiets of skateboard (laten) wassen bij de 'Oostsingel drive-through car wash voor Oekraïne'.

'Jonas, Bruno en hun vrienden staan je deskundig bij - begeleid door een volwassene - maar je mag ook lekker in je auto blijven zitten en hen het zware werk laten doen. Je bolide wordt afgespoeld, met een zachte spons en autozeep schoongemaakt en opnieuw afgespoeld. De ramen worden uiteraard ook gezeemd' meldt Oost Pact Door.

De car wash was open van 16.30 tot 18.00 uur en is ter hoogte van Oostsingel 114. 'Rijd de straat vanaf de kant van de Singel, laat je auto weer stralen en je portemonnee leegplukken voor Oekraïne.

Kinderen en volwassenen uit de buurt zijn van harte welkom om mee te helpen. Neem zelf een zachte spons en een emmer mee'.