advertentie
zaterdag 19 maart 2022 19:16

Supercupwedstrijd Schiedam/Vlaardingen keert na twee jaar afwezigheid weer terug

Supercupwedstrijd Schiedam/Vlaardingen keert na twee jaar afwezigheid weer terug Foto: SVV wint laatste Supercupwedstrijd in 2019

Hermes DVS en DVO´32 gaan op woensdag 25 mei op Sportpark Willem-Alexander strijden om de Supercup Schiedam/Vlaardingen. Het is voor de vierde keer dat de Supercup wedstrijd tussen de voetbalkampioenschappen van Schiedam en Vlaardingen in de nieuwe opzet wordt gespeeld. SVV was de laatste winnaar. De eerdere edities werden gewonnen door de Vlaardingse clubs VFC en Deltasport. De wedstrijd tussen Hermes DVS en DVO´32 begint op 25 mei om 19.30 uur. De toegang is gratis en de avond zal worden opgeluisterd met de nodige muzikale gezelligheid.

Schiedam - Hermes DVS en DVO´32 gaan op woensdag 25 mei op Sportpark Willem-Alexander strijden om de Supercup Schiedam/Vlaardingen.

¨We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we de wedstrijd nu echt gaan spelen. Afgelopen twee jaar zijn zowel het Vlaardings kampioenschap als het Schiedams kampioenschap niet gespeeld maar met Hermes DVS en DVO´32 als regerend kampioen is deze wedstrijd nooit van het programma af geweest. We hebben altijd gezegd: ´wat in het vat zit verzuurt niet´. We zien deze wedstrijd dan ook weer als de aftrap voor tal van sportevenementen die we zo lang hebben moeten missen¨, zo laat Mischa Keemink namens de organisatie weten.

Het is voor de vierde keer dat de Supercup wedstrijd tussen de voetbalkampioenschappen van Schiedam en Vlaardingen in de nieuwe opzet wordt gespeeld. SVV was de laatste winnaar. De eerdere edities werden gewonnen door de Vlaardingse clubs VFC en Deltasport.

De wedstrijd tussen Hermes DVS en DVO´32 begint op 25 mei om 19.30 uur. De toegang is gratis en de avond zal worden opgeluisterd met de nodige muzikale gezelligheid.