advertentie
zaterdag 19 maart 2022 19:20

Winst voor Hermes DVS, Excelsior´20 en SVV; HBSS, Kethel Spaland en PPSC kunnen niet spelen door corona

Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 14 gespeeld. Door corona kwamen HBSS, Kethel Spaland en PPSC niet in actie. De andere Schiedamse clubs konden wel spelen. Koploper Hermes DVS boekte weer een zege. De uitwedstrijd tegen HWD leverde een 2-5 zege op. Ook Excelsior´20 kon drie punten aan zijn totaal toevoegen. De thuiswedstrijd tegen Pernis werd met 4-0 gewonnen. SVV maakte het Schiedamse succes in deze speelronde compleet. De uitwedstrijd tegen VOB werd met 0-1 gewonnen. 

Schiedam - Zaterdag zijn in het amateurvoetbal de wedstrijden in speelronde 14 gespeeld.

Perikelen rond het coronavirus speelden hierin een grote rol voor de Schiedamse ploegen. Zo kwamen zowel HBSS als Kethel Spaland in de Derde Klasse C niet in actie omdat hun duels, als gevolg van corona, werden afgelast. Ook PPSC kon in de Vierde Klasse G zijn duel niet spelen door corona.

De andere Schiedamse clubs konden wel spelen. Koploper Hermes DVS boekte weer een zege. De uitwedstrijd tegen HWD leverde een 2-5 zege op. Ook Excelsior´20 kon drie punten aan zijn totaal toevoegen. De thuiswedstrijd tegen Pernis werd met 4-0 gewonnen. SVV maakte het Schiedamse succes in deze speelronde compleet. De uitwedstrijd tegen VOB werd met 0-1 gewonnen.

Hermes DVS staat bovenaan met 34 punten uit 12 wedstrijden. Excelsior´20 staat op de derde plaats met 24 punten uit 13 wedstrijden. SVV komt door de tweede zege van dit seizoen op 7 punten uit 13 wedstrijden.