advertentie
woensdag 23 maart 2022 11:20

Boekenmarkt in centrum keert terug en krijgt uitbreiding met platenmarkt

De Schiedamse boekenmarkt in het centrum van de stad keert op zaterdag 2 april weer terug. En de boekenmarkt krijgt zelfs een uitbreiding: het wordt voortaan ook een platenmarkt waar liefhebbers terecht kunnen voor elpees en singles. Het aanbod aan vinyl varieert van pop tot rock en van jazz tot classics. Op de boekenmarkt zijn diverse soorten boeken te vinden over allerlei onderwerpen. De Schiedamse Boeken- en Platenmarkt is op zaterdag 2 april van 10.00 uur tot 17.00 uur op het Land van Belofte. De entree is gratis.

Schiedam - De Schiedamse boekenmarkt in het centrum van de stad keert op zaterdag 2 april weer terug.

En de boekenmarkt krijgt zelfs een uitbreiding: het wordt voortaan ook een platenmarkt waar liefhebbers terecht kunnen voor elpees en singles. “We zien al een tijdje dat veel boekhandelaren steeds vaker ook een rijtje elpees meenemen. Dat doen ze niet voor niets: naar vinyl is steeds meer vraag bij het publiek”, zegt organisator Jochen van Barschot hierover. Het aanbod aan vinyl varieert van pop tot rock en van jazz tot classics.

Op de boekenmarkt zijn diverse soorten boeken te vinden over allerlei onderwerpen.

De Schiedamse Boeken- en Platenmarkt is op zaterdag 2 april van 10.00 uur tot 17.00 uur op het Land van Belofte. De entree is gratis.