advertentie
donderdag 24 maart 2022 11:39

Handhavers van alles toeroepen als je zelf een mes op zak hebt, is niet slim

Handhavers van alles toeroepen als je zelf een mes op zak hebt, is niet slim Foto: Instagram/thhschiedam

Het is sowieso niet slim om Handhavers van alles toe te gaan roepen tijdens een staandehouding, maar als je zelf een mes op zak op hebt al helemaal niet. Op het Stadserf werden de twee mannen nu zelf om even na 22:30 uur staande gehouden. Ze wilden geen identiteitsbewijzen tonen. 'Wij hebben besloten een identiteitsfouillering toe te passen' laten de Handhavers weten op Instagram.

Schiedam - Het is sowieso niet slim om Handhavers van alles toe te gaan roepen tijdens een staandehouding, maar als je zelf een mes op zak op hebt al helemaal niet.

Op het Stadserf werden de twee mannen nu zelf om even na 22:30 uur staande gehouden. Ze wilden geen identiteitsbewijzen tonen. 'Wij hebben besloten een identiteitsfouillering toe te passen' laten de Handhavers weten op Instagram. 'Één van de personen zat in de zakken van zijn vest te rommelen en liet vervolgens wat vallen. Hij probeerde dit met zijn schoen weg te schuiven. Het bleek uiteindelijk te gaan om een mes. Hierop hebben wij de collega's van de politie ingeschakeld en is het mes in beslag genomen. De twee mannen zijn heengezonden met meerdere bekeuringen.'