advertentie
donderdag 24 maart 2022 17:23

Sun van Dijk één van de drie genomineerden voor Joke Smit Aanmoedigingsprijs

Sun van Dijk is één van de drie genomineerden voor de Joke Smit Aanmoedigingsprijs. Voor deze prijs komen personen of initiatieven in aanmerking die zich recentelijk hebben ingezet om een succesvolle bijdrage te leveren aan het verbeteren van de positie van vrouwen in Nederland. Van Dijk is voorgedragen voor haar inzet en het initiatief vanuit de werkgroep uit de Schiedamse gemeenteraad voor meer bewustwording van huiselijk geweld en het strafbaar stellen van psychisch geweld. De andere twee kandidaten voor deze prijs zijn Devika Partiman en Saskia Stoker. 

Den Haag - Sun van Dijk is één van de drie genomineerden voor de Joke Smit Aanmoedigingsprijs.

Voor deze prijs komen personen of initiatieven in aanmerking die zich recentelijk hebben ingezet om een succesvolle bijdrage te leveren aan het verbeteren van de positie van vrouwen in Nederland. Van Dijk is voorgedragen voor haar inzet en het initiatief vanuit de werkgroep uit de Schiedamse gemeenteraad voor meer bewustwording van huiselijk geweld en het strafbaar stellen van psychisch geweld. De andere twee kandidaten voor deze prijs zijn Devika Partiman en Saskia Stoker.

De Joke Smit Aanmoedingsprijs wordt samen met de Joke Smit Oeuvreprijs uitgereikt. Aanvankelijk zou de prijs op 8 december 2021 worden uitgereikt maar vanwege de toen geldende coronabeperkingen werd dit uitgesteld. De prijs wordt nu op woensdag 20 april uitgereikt.