advertentie
zaterdag 26 maart 2022 23:22

Live op Straat komt weer terug

Live op Straat komt weer terug Beeld uit Live op Straat 2017

Het belooft dit jaar weer een ouderwets gezellige Koningsdag te worden. Live op Straat keert sowieso weer terug. De laatste keer dat live bandjes op straat in Schiedam speelden was in april 2019. Nu alle maatregelen van tafel zijn kunnen ook de kleinschalige live optredens tijdens Koningsdag weer doorgang vinden. Corvin Silvester, zanger en gitarist bij Copperhead County is in ieder geval van de partij. Andere bands, duo’s of trio’s die op Koningsdag op één van de locaties in het centrum van Schiedam een set willen komen spelen kunnen zich melden bij de organisatie op Facebook.

Schiedam - Het belooft dit jaar weer een ouderwets gezellige Koningsdag te worden. Live op Straat keert sowieso weer terug.

De laatste keer dat live bandjes op straat in Schiedam speelden was in april 2019. Nu alle maatregelen van tafel zijn kunnen ook de kleinschalige live optredens tijdens Koningsdag weer doorgang vinden. Corvin Silvester, zanger en gitarist bij Copperhead County is in ieder geval van de partij. Andere bands, duo’s of trio’s die op Koningsdag op één van de locaties in het centrum van Schiedam een set willen komen spelen kunnen zich melden bij de organisatie op Facebook.