advertentie
zondag 27 maart 2022 23:23

Bewoner Van Beverenstraat snijdt gasslang door en steekt deze in brand

Bewoner Van Beverenstraat snijdt gasslang door en steekt deze in brand Foto: Flashphoto.nl

In de Van Beverenstraat is zondagavond brand uitgebroken in een bovenwoning. De bewoner bleek volgens de woordvoerder in de woning een gasslang te hebben doorgesneden, waarna deze in brand is gestoken. Vervolgens heeft hij alarm geslagen. Op basis van de eerste melding is direct opgeschaald naar Middelbrand en is naast de brandweer ook een ambulance gealarmeerd. De situatie was snel onder controle. De bewoner is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Morgen zal worden bepaald of er strafrechtelijke vervolgstappen worden ondernomen.

Schiedam - In de Van Beverenstraat is zondagavond brand uitgebroken in een bovenwoning. De bewoner bleek volgens de woordvoerder in de woning een gasslang te hebben doorgesneden, waarna deze in brand is gestoken.

Vervolgens heeft hij alarm geslagen. Op basis van de eerste melding is direct opgeschaald naar Middelbrand en is naast de brandweer ook een ambulance gealarmeerd. De situatie was snel onder controle. De bewoner is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Morgen zal worden bepaald of er strafrechtelijke vervolgstappen worden ondernomen.