maandag 28 maart 2022 11:05

Nexus kan niet stunten tegen kampioen Phoenix

Nexus kan niet stunten tegen kampioen Phoenix Foto: Wilfred Koppe en tegenstander in sprongduel om de bal

De korfballers van Nexus wisten zaterdag niet te stunten in de thuiswedstrijd tegen kampioen Phoenix uit Zoetermeer. Nexus kwam in dit duel wel goed uit de startblokken en kwam zelfs op een 4-3 voorsprong. Daarna herpakte Phoenix zich. De ploeg uit Zoetermeer ging met een stand van 4-10 de rust in. Ook in de tweede helft was Phoenix uiteindelijk een maatje te groot voor Nexus. Nexus verloor het duel uiteindelijk ruim met 9-21.

Schiedam- De korfballers van Nexus wisten zaterdag niet te stunten in de thuiswedstrijd tegen kampioen Phoenix uit Zoetermeer.

Nexus kwam in dit duel wel goed uit de startblokken en kwam zelfs op een 4-3 voorsprong. Daarna herpakte Phoenix zich. De ploeg uit Zoetermeer ging met een stand van 4-10 de rust in.

Ook in de tweede helft was Phoenix uiteindelijk een maatje te groot voor Nexus. Nexus verloor het duel uiteindelijk ruim met 9-21.

Donderdag speelt Nexus om 20.30 uur in de Margriethal de inhaalwedstrijd tegen ODO. Nexus kan hierin directe handhaving bewerkstelligen maar moet dan wel met zeven doelpunten of meer zien te winnen. Lukt dat niet, dan wacht Nexus op 9 en 16 april een tweestrijd tegen degradatie tegen Erasmus of Korbis.