advertentie
dinsdag 29 maart 2022 14:19

Oud-sportverslaggever Bob van den Akker overleden

Oud-sportverslaggever Bob van den Akker overleden Bob van den Akker in een uitgebreid interview in 2018

Oud-sportverslaggever Bob van den Akker is vanmorgen overleden. Hij was van 2004 tot 2018 als sportverslaggever actief bij het toenmalige Radio Schiedam, één van de voorlopers van het huidige SCHIE FM. Voor het sportprogramma Sportclub Schiedam deed hij verslag van Schiedamse voetbal- en honkbalwedstrijden. Ook schoof hij op maandagochtend aan in het radioprogramma Café Lokaal waar hij samen met de in 2018 overleden Henk Groenewegen de ontwikkelingen in de sportwereld doornam. Bob van den Akker was in zijn eigen sportcarrière actief als voetballer en honkballer. Bij Hermes DVS was hij enige tijd actief als keeperstrainer. Bob van den Akker is 78 jaar geworden.

Oud-sportverslaggever Bob van den Akker is vanmorgen overleden. Hij was van 2004 tot 2018 als sportverslaggever actief bij het toenmalige Radio Schiedam, één van de voorlopers van het huidige SCHIE FM.

Voor het sportprogramma Sportclub Schiedam deed hij verslag van Schiedamse voetbal- en honkbalwedstrijden. Ook schoof hij op maandagochtend aan in het radioprogramma Café Lokaal waar hij samen met de in 2018 overleden Henk Groenewegen de ontwikkelingen in de sportwereld doornam.

Bob van den Akker was in zijn eigen sportcarrière actief als voetballer en honkballer. Bij Hermes DVS was hij enige tijd actief als keeperstrainer.

Bob van den Akker is 78 jaar geworden.