advertentie
woensdag 30 maart 2022 11:06

HBSS verliest semiderby tegen VFC; ruime zege voor Kethel Spaland; verrassende thuisnederlaag voor PPSC

Dinsdagavond is in het amateurvoetbal een inhaalronde gespeeld. In de Derde Klasse C stond in Vlaardingen de semiderby tussen koploper VFC en nummer 3 HBSS op het programma. In een spannende wedstrijd trok VFC daarin met 3-2 aan het langste eind. Kethel Spaland had in dezelfde klasse een makkelijke avond. De thuiswedstrijd tegen FC Vlotbrug leverde een 6-0 overwinning op. In de Vierde Klasse G ging PPSC thuis verrassend onderuit tegen laagvlieger De Egelantier Boys. De Schiedamse club verloor met 0-2. 

Schiedam - Dinsdagavond is in het amateurvoetbal een inhaalronde gespeeld.

In de Derde Klasse C stond in Vlaardingen de semiderby tussen koploper VFC en nummer 3 HBSS op het programma. In een spannende wedstrijd trok VFC daarin met 3-2 aan het langste eind. Kethel Spaland had in dezelfde klasse een makkelijke avond. De thuiswedstrijd tegen FC Vlotbrug leverde een 6-0 overwinning op.

HBSS blijft door de nederlaag op derde plaats staan met 23 punten uit 14 wedstrijden. Kethel Spaland wist door de ruime zege een sprong op de ranglijst te maken. Zij staan nu achtste met 17 punten uit 14 wedstrijden.

In de Vierde Klasse G ging PPSC thuis verrassend onderuit tegen laagvlieger De Egelantier Boys. De Schiedamse club verloor met 0-2. PPSC staat nu op de vierde plaats met 23 punten uit 14 wedstrijden.