advertentie
donderdag 31 maart 2022 11:42

Buurtplaatjes binnenkort ook in Schiedam-Centrum, Noord en Nieuwland

Buurtplaatjes binnenkort ook in Schiedam-Centrum, Noord en Nieuwland Foto: Cor met kip Moos uit centrum, Harun uit Nieuwland en Giuditta en Xavi uit Groenoord

Het Stedelijk Museum Schiedam gaat de actie met de Buurtplaatjes uitbreiden naar de wijken Centrum, Noord en Nieuwland. Vanaf 1 april kunnen bewoners in het centrum en Nieuwland meedoen. Een ruime week later volgt Noord. Tot en met 30 juni kunnen de bewoners in deze drie wijken plaatjes van buurtgenoten sparen en in een stickerboek plakken. Zij krijgen de gratis stickers als zij langsgaan bij één van de 44 ondernemers die in de stickerboeken staan vermeld. Eén van de bijna 300 plaatjes is nog niet verkrijgbaar. Daarvoor moeten de spaarders naar het museum dat op 14 mei weer open gaat. 

Schiedam - Het Stedelijk Museum Schiedam gaat de actie met de Buurtplaatjes uitbreiden naar de wijken Centrum, Noord en Nieuwland.

Vanaf 1 april kunnen bewoners in het centrum en Nieuwland meedoen. Een ruime week later volgt Noord.

Tot en met 30 juni kunnen de bewoners in deze drie wijken plaatjes van buurtgenoten sparen en in een stickerboek plakken. Zij krijgen de gratis stickers als zij langsgaan bij één van de 44 ondernemers die in de stickerboeken staan vermeld.

Eén van de bijna 300 plaatjes is nog niet verkrijgbaar. Daarvoor moeten de spaarders naar het museum dat op 14 mei weer open gaat.

De Buurtplaatjes is een initiatief van kunstenaar Maarten Bel. Eerder verschenen er al edities in de wijken Oost, Zuid en West.