advertentie
dinsdag 05 april 2022 16:15

Excelsior'20 eert Leo Marrevee met Ome Leo-toernooi in Paasweekend

In het Paasweekend wordt bij Excelsior’20 een jeugdtoernooi gespeeld. Het Ome Leo-toernooi is vernoemd naar de in december 2019 overleden Leo Marrevee. Vlak voor zijn overlijden werd hem verteld dat het voormalige Thurlede-toernooi zijn naam zou krijgen en daar was hij trots op. Vanwege de perikelen rondom het coronavirus kon het toernooi in 2020 en 2021 niet worden gespeeld. Dit jaar wordt de eerste editie gespeeld op Goede Vrijdag (15 april) en Eerste en Tweede Paasdag (17 en 18 april). Aan het toernooi wordt deelgenomen door jongens- en meisjesteams uit alle leeftijdscategorieën.

Schiedam - In het Paasweekend wordt bij Excelsior’20 een jeugdtoernooi gespeeld.

Het Ome Leo-toernooi is vernoemd naar de in december 2019 overleden Leo Marrevee. Vlak voor zijn overlijden werd hem verteld dat het voormalige Thurlede-toernooi zijn naam zou krijgen en daar was hij trots op.

Vanwege de perikelen rondom het coronavirus kon het toernooi in 2020 en 2021 niet worden gespeeld. Dit jaar wordt de eerste editie gespeeld op Goede Vrijdag (15 april) en Eerste en Tweede Paasdag (17 en 18 april). Aan het toernooi wordt deelgenomen door jongens- en meisjesteams uit alle leeftijdscategorieën.