advertentie
woensdag 06 april 2022 13:37

Schiedamse voetbalclubs beginnen nieuwe competities op zaterdag 24 september

De KNVB heeft de speeldagenkalender in het amateurvoetbal voor het nieuwe seizoen 2022-2023 bekendgemaakt. De meeste reguliere competities, waaronder die van de Schiedamse amateurvoetbalploegen, start in het weekend van 24 en 25 september. Voorafgaand aan de competitie gaan de ploegen in de weekenden van 3 en 4 september, 10 en 11 september en 17 en 18 september poulewedstrijden in het bekertoernooi spelen. De KNVB is bij het samenstellen van de speeldagenkalenders uitgegaan van een regulier voetbalseizoen. “Indien we genoodzaakt zijn door bijvoorbeeld corona aanpassingen te doen, dan zullen we daar op dat moment op anticiperen”, aldus de KNVB. 

Rotterdam - De KNVB heeft de speeldagenkalender in het amateurvoetbal voor het nieuwe seizoen 2022-2023 bekendgemaakt.

De meeste reguliere competities, waaronder die van de Schiedamse amateurvoetbalploegen, start in het weekend van 24 en 25 september. Voorafgaand aan de competitie gaan de ploegen in de weekenden van 3 en 4 september, 10 en 11 september en 17 en 18 september poulewedstrijden in het bekertoernooi spelen.

De KNVB is bij het samenstellen van de speeldagenkalenders uitgegaan van een regulier voetbalseizoen. “Indien we genoodzaakt zijn door bijvoorbeeld corona aanpassingen te doen, dan zullen we daar op dat moment op anticiperen”, aldus de KNVB.

In het nieuwe seizoen zal in Schiedam alleen nog maar op zaterdag worden gevoetbald. Kethel Spaland, dat nu nog de enige club is die actief is in het zondagvoetbal, gaat na dit seizoen in competitieverband alleen nog op zaterdag spelen.