advertentie
donderdag 14 april 2022 13:45

Bedrijventerrein Vijfsluizen krijgt weer een BIZ

Bedrijventerrein Vijfsluizen krijgt weer een BIZ Foto: wethouder Antoinette Laan feliciteert voorzitter Pieter Sneep

Bedrijventerrein Vijfsluizen kent voor de komende vijf jaar opnieuw een BIZ (bedrijveninvesteringszone). Een BIZ is een afgebakend gebied waarbinnen ondernemers gezamenlijk investeren in de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving. De vorige BIZ bij Vijfsluizen heeft onder meer gezorgd voor camerabewaking en extra aandacht voor het groenonderhoud. “Met een opkomst van 67% hebben ruim voldoende ondernemers gestemd. Van die ondernemers heeft 80% een stem uitgebracht voor de BIZ. Ik ben blij dat we de komende vijf jaar weer samen investeren in de uitstraling en verduurzaming van het bedrijventerrein”, aldus voorzitter Pieter Sneep van de Stichting Ondernemersfonds Vijfsluizen. 

Schiedam - Bedrijventerrein Vijfsluizen kent voor de komende vijf jaar opnieuw een BIZ (bedrijveninvesteringszone).

Een BIZ is een afgebakend gebied waarbinnen ondernemers gezamenlijk investeren in de kwaliteit van hun bedrijfsomgeving. De vorige BIZ bij Vijfsluizen heeft onder meer gezorgd voor camerabewaking en extra aandacht voor het groenonderhoud.

“Met een opkomst van 67% hebben ruim voldoende ondernemers gestemd. Van die ondernemers heeft 80% een stem uitgebracht voor de BIZ. Ik ben blij dat we de komende vijf jaar weer samen investeren in de uitstraling en verduurzaming van het bedrijventerrein”, aldus voorzitter Pieter Sneep van de Stichting Ondernemersfonds Vijfsluizen.

Ook wethouder Laan is blij dat er weer een BIZ in Vijfsluizen komt. “Vijfsluizen is een mooi voorbeeld van hoe een heel gebied een positieve uitstraling krijgt als ondernemers de krachten bundelen. Er wordt een belangrijke bijdrage geleverd aan de gemeentelijke doelstellingen in het verbeteren van het vestigingsklimaat”, zo zegt Laan hierover.