advertentie
dinsdag 19 april 2022 11:10

Stedelijk Museum nodigt Schiedammers met Wijken Welkom uit voor wijkavond in het museum

Stedelijk Museum nodigt Schiedammers met Wijken Welkom uit voor wijkavond in het museum Foto: Het Sint Jacobs Gasthuis voor de renovatie

Het Stedelijk Museum Schiedam start op 14 mei (de dag van de heropening van het museumgebouw) met het nieuwe initiatief Wijken Welkom. Hierbij nodigt het museum alle Schiedammers uit voor een feestelijke wijkavond. Er zijn zes avonden gepland voor de wijken Oost (10 juni), Nieuwland (24 juni), Zuid (15 juli), Centrum/West (26 augustus), Groenoord (9 september) en de Noordrand en een aantal wijken bij elkaar (7 oktober). De avonden duren van 19.00 uur tot 21.00 uur. Voor vragen, opmerkingen of ideeën kun je een bericht sturen naar dorien@stedelijkmuseumschiedam.nl. Meer informatie over Wijken Welkom vind je op www.stedelijkmuseumschiedam.nl/wijken-welkom.

Schiedam - Het Stedelijk Museum Schiedam start op 14 mei (de dag van de heropening van het museumgebouw) met het nieuwe initiatief Wijken Welkom.

Hierbij nodigt het museum alle Schiedammers uit voor een feestelijke wijkavond. “Op zo’n avond kun je samen met je buren gratis een kijkje nemen in het museum. De hapjes, muziek en rondleiders komen uit je eigen wijk. We lopen samen naar het museum of komen je halen met een bus, net als bij een schoolreisje”, aldus museumdirecteur Anne de Haij.

Er zijn zes avonden gepland voor de wijken Oost (10 juni), Nieuwland (24 juni), Zuid (15 juli), Centrum/West (26 augustus), Groenoord (9 september) en de Noordrand en een aantal wijken bij elkaar (7 oktober). De avonden duren van 19.00 uur tot 21.00 uur. Voor vragen, opmerkingen of ideeën kun je een bericht sturen naar dorien@stedelijkmuseumschiedam.nl.

Meer informatie over Wijken Welkom vind je op www.stedelijkmuseumschiedam.nl/wijken-welkom.