advertentie
vrijdag 06 mei 2022 16:46

Rust teruggekeerd bij AOV: nieuw bestuur benoemd

Rust teruggekeerd bij AOV: nieuw bestuur benoemd Het nieuwe bestuur. Foto: AOV Schiedam

Na een onrustige periode is de politieke partij AOV weer in een rustiger vaarwater terecht gekomen. Deze week is een nieuw bestuur benoemd.

 

Schiedam - Na een onrustige periode is de politieke partij AOV weer in een rustiger vaarwater terecht gekomen. Deze week is een nieuw bestuur benoemd.

Het oude bestuur legde na de gemeenteraadsverkiezingen haar taken neer vanwege intern verschil van inzichten. Het bestuur verweet de fractie niet goed te communiceren. Andersom verweet de fractie juist te weinig betrokkenheid van het bestuur. Het leidde tot een plotseling vertrek.

Oud-voorzitter was oprichter Catelijne de Groot, die na jarenlange inzet afscheid nam van de partij. In het persbericht van het AOV wordt zij dan ook expliciet bedankt voor haar inzet. “Catelijne de Groot draagt ook professioneel bij aan een geruisloze overdracht van alle benodigde formele zaken.” Een opvallende zin, omdat de overdracht naar verluidt juist even moeizaam verliep in de tussenfase.

De nieuwe voorzitter is Wulf van den Eshof. Gieneke Swemmelaar-van ‘t Geloof en voormalig fractiemedewerker Anette Kooij-Leermakers zijn de andere twee bestuursleden. Afgelopen dinsdag hebben de leden van AOV Schiedam ingestemd met de benoeming.