advertentie
vrijdag 05 oktober 2018 08:53

Kunstenaarscafé gaat solo

Schiedam - Tijdens de komende editie van het Kunstenaarscafé Schiedam bij Mooi Werk op 19 oktober gaan we SOLO. Artiesten Vincent Janse, Nassima El Idrissi en Alison Martis vertellen over hun werk en geven een korte performance. Kunstenaarscafé is een netwerkmiddag voor kunstenaars en medewerkers van creatieve instellingen in Schiedam. De middag is gratis en inclusief drankje.

Op vrijdag 19 oktober 2018 organiseert Mooi Werk een nieuwe editie van het Kunstenaarscafé. Tijdens deze netwerkmiddag voor kunstenaars en andere geïnteresseerden in kunst en cultuur worden drie gasten uitgenodigd om te presenteren en een voordracht te geven uit hun werk. Een middag om elkaar te inspireren en informeren over kunst en culturele activiteiten in Schiedam.

Deze editie heeft  als thema Solo. Hoe is het voor artiesten om solo op te treden? Wat drijft en inspireert hen? Mooi Werk heet artiesten Nassima El Idrissi, Vincent Janse en Alison Martis welkom om hierover te vertellen. El Idrissi is actrice en geeft een monoloog over haar opvoeding, muzikant Janse zorgt voor een enerverende presentatie op gitaar en Martines, dichter en spoken word artiest, draagt voor uit eigen werk. Na de presentaties is er tijd voor nabespreken en het stellen van vragen.

De middag duurt van 16:00 tot 17:30 uur en vindt plaats op Hoogstraat 97 bij Mooi Werk. De middag is gratis en inclusief hapje en drankje. Kijk op www.stichtingmooiwerk.nl voor meer informatie.