advertentie
maandag 16 mei 2022 16:01

Veel schade bij botsing tussen twee auto's op de Churchillweg

Veel schade bij botsing tussen twee auto's op de Churchillweg Foto: Flashphoto.nl

Op de Churchillweg heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij 2 auto's op elkaar gebotst waren. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de op- en afritten van de A20. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden na te kijken. Beide voertuigen liepen veel schade op door de botsing. Een berger heeft de auto's later meegenomen. Door het ongeval liep het overige verkeer vertraging op vanwege de (gedeeltelijke) afsluiting van de weg voor de hulpverlening en de berging.

Schiedam - Op de Churchillweg heeft maandagmiddag een ongeval plaatsgevonden waarbij twee auto's op elkaar gebotst waren.

Het ongeval gebeurde ter hoogte van de op- en afritten van de A20. Twee ambulances kwamen ter plaatse om de inzittenden na te kijken. Beide voertuigen liepen veel schade op door de botsing. Een berger heeft de auto's later meegenomen.

Door het ongeval liep het overige verkeer vertraging op vanwege de (gedeeltelijke) afsluiting van de weg voor de hulpverlening en de berging.

 

Beelden: Flashphoto.nl

 

 

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video's en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Media