advertentie
zaterdag 28 mei 2022 17:20

Zich verdacht gedragende man heeft fiets 'gevonden', handhaving vertrouwt het niet

Zich verdacht gedragende man heeft fiets 'gevonden', handhaving vertrouwt het niet Foto: Twitter/Handhaving

De gemeentelijke handhavers hebben zaterdagmiddag een man staande gehouden die zich, volgens de handhavers, verdacht gedroeg. 'Hij had onder andere de ATB-fiets (zie foto) bij zich' aldus de handhavers. De fiets zou hij 'gevonden hebben'. De handhavers geloven dat niet en roepen de eigenaar van de fiets op zich te melden. De fiets is gevonden rond volkstuincomplex Vijfsluizen. 'Kunt u aantonen de rechtmatige eigenaar te zijn? Meld u dan op Stadserf 48, wij geven hem u graag terug' aldus handhaving.

Schiedam - De gemeentelijke handhavers hebben zaterdagmiddag een man staande gehouden die zich, volgens de handhavers, verdacht gedroeg. 

'Hij had onder andere de ATB-fiets (zie foto) bij zich' aldus de handhavers. De fiets zou hij 'gevonden hebben'. De handhavers geloven dat niet en roepen de eigenaar van de fiets op zich te melden.

De fiets is gevonden rond volkstuincomplex Vijfsluizen. 'Kunt u aantonen de rechtmatige eigenaar te zijn? Meld u dan op Stadserf 48, wij geven hem u graag terug' aldus handhaving.